Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Patiëntverbindingen

Intersurgical biedt een uitgebreid, hoogwaardig assortiment van verbindingsstukken en hoekstukken.
Onze patiëntverbindingen zorgen voor een veilige, zekere en handige verbinding tussen het beademingssysteem en de luchtweg van de patiënt.

Ze zijn verkrijgbaar in drie tube varianten: Flexibel, Superset™ en Smoothbore.

Flexibele verbindingsstukken zijn vervaardigd van Flextube™ en hebben een unieke clipfunctie om een ​​luchtdichte en veilige verbinding te bieden.

Superset™ verbindingsstukken hebben een concertina-ontwerp om de lengte en positie te kunnen aanpassen om optimaal comfort en positionering van de patiënt mogelijk te maken.

Smoothbore verbindingsstukken zorgen voor verbeterde flow eigenschappen en gereduceerd volume.

Onze range patiëntverbindingen omvat vaste en dubbele swivel hoekstukken en een verscheidenheid aan poorten, die een optie bieden voor diverse klinische behoeften, waaronder luer-lock aansluitingen voor verzekerde bevestiging van monitorlijnen , 7,6 mm poort en flip top dop voor het inbrengen van zuigkatheters en een dubbele flip top dop met seal om zowel brochoscopie als bronchiale suctie via een poort mogelijk te maken.

Voor extra veiligheid zijn alle Intersurgical poort kapjes bevestigd aan de connectoren, om verlies te voorkomen en om ervoor te zorgen dat ze niet verkeerd in gebruik genomen kunnen worden.

Voor meer informatie bezoek onze verbindigsstukken- en hoekstukkenpagina of neem direct contact met ons op.

Aanbevolen producten

© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863