Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Ga decubitus tegen

World Stop Pressure Ulcer Day - 16 november

We zijn er trots op het Europese Pressure Ulcer Panel (EPUAP) te ondersteunen door het bewustzijn van decubitus te vergroten.

Decubitus is een lokale verwonding aan de huid en/of onderliggend weefsel, meestal bij een beenderig uitsteeksel, als resultaat van druk of druk in combinatie met schuiven. Een aantal bijdragende of verstorende factoren zijn ook geassocieerd met doorligwonden; de betekenis van deze factoren moet nog worden opgehelderd1.

Intersurgical biedt twee producten die kunnen helpen om decubitus op het oor te verminderen: de Intersurgical EcoLite™ zuurstofmasker range en de zuurstofbril met oorbescherming.

De Intersurgical EcoLite™ volwassen zuurstof range bevat een extra kingedeelte waarin twee integrale afdichtingen zijn opgenomen die ervoor zorgen dat het masker op vele gezichtsvormen past. Het elastiek van het masker kan boven of onder de oren van de patiënt worden bevestigd, afhankelijk van de gezichtsvorm van de patiënt. De voorkeurspositie is een bevestiging onder de oren. Hierbij wordt het ongemak en het langere termijn trauma, dat wordt veroorzaakt door het elastiek aan de bovenkant van de oren van de patiënt te positioneren, geëlimineerd.

Onze zuurstofbril met oorbescherming is ontworpen om trauma aan de oren van de patiënt te voorkomen. Dankzij een zacht siliconen kussen dat goed vastzit, maar toch goed gepositioneerd kan worden.

Bezoek onze speciale pagina om video's over de functies en voordelen van producten te bekijken en meer te weten te komen over deze ranges.

1. Prevention and Treatment of Pressure Ulcers: Quick Reference Guide. Emily Haesler (Ed.). Cambridge Media: Perth, Australia; 2014. (available at www.epuap.org)

Aanbevolen producten

© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863