Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Introductie van de nieuwe i-view™ videolaryngoscoop

Videolaryngoscopie waar en wanneer u intubeert.

i-view is de nieuwe, single use, volledig disposable video-laryngoscoop van Intersurgical, die videolaryngoscopie biedt in de SEH, ICU, kraam- of pre-hospitale omgeving.

Door het gebruik van een Macintosh laryngoscoopblad, kan de i-view ook worden gebruikt voor directe laryngoscopie en is de inbrengtechniek meer vertrouwd en instinctief dan bij devices met andere typen bladen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de i-view eenvoudig te gebruiken is en het geïntegreerde LCD-scherm biedt een optimaal zicht onder verschillende lichtomstandigheden.

Door alle voordelen van een volledig geïntegreerde videolaryngoscoop te combineren in een single use, disposable product, biedt i-view een kosteneffectieve oplossing.

Bovendien is de i-view slechts enkele seconden na het verwijderen uit de verpakking al klaar voor gebruik.

Bekijk nu de volledige productvideo, bezoek onze speciale i-view webpagina of download een ​​informatiesheet van onze website en een aanvraag in te dienen.
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863